ΚΑΙ
40% στα poster & 10% εκπτωση στις κορνιζεσ* – Αγορά τώρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ DESENIO AB

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για τη Desenio AB (στο εξής «Desenio» ή «εμείς»). Σε αυτή την πολιτική απορρήτου, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τους τρόπους με τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας. Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που μπορεί να συνδέεται με σας ως ιδιώτη, για παράδειγμα το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Εν ολίγοις, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

 • Στο βαθμό που απαιτείται για τη διαχείριση και την παράδοση της παραγγελίας σας.
 • Για να σας δώσουμε προσφορές και έμπνευση τόσο με τα ενημερωτικά δελτία, τα γραπτά μηνύματα και τη στοχευμένη εμπορική προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και με άλλα διαδικτυακά και παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας.
 • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.
 • Για να σας ρωτήσουμε για τη Desenio και την εμπειρία σας με την εταιρεία μας.
 • Για να σας υπενθυμίσουμε για ένα εγκαταλελειμμένο καλάθι αγορών και την παρουσίαση εικόνων σε τοίχους.
 • Για να τη δημιουργία και τη διατήρηση λογαριασμού πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών όπως είναι τα αγαπημένα).
 • Για τη συμμόρφωση με τις υποχρεωτικές διατάξεις (π.χ. δίκαιο των καταναλωτών και λογιστικό δίκαιο)..

Έχετε πολλά δικαιώματα σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Για παράδειγμα, έχετε πάντα το δικαίωμα εναντίωσης στην εμπορική προώθηση. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επηρεάσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων - ποια δικαιώματα έχετε.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε τις λεπτομερείς εξηγήσεις μας παρακάτω. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους, τους λόγους και τη διάρκεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων..

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η Desenio AB, με αριθμό μητρώου εταιρειών της Σουηδίας 556763-0693, είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένοι από τους παρόχους πληρωμών και υλικοτεχνικής υποστήριξης επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του ιστότοπού μας ή του συστήματος ΤΠ κατά την αγορά και είναι ανεξάρτητα υπεύθυνοι για την επεξεργασία τους.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@desenio.com ή τηλεφωνήστε μας στο +46 8 408 80 902. Η ταχυδρομική μας διεύθυνση είναι Box 11025, 100 61 Stockholm, Σουηδία.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά σας στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία κυρίως από εμάς στη Desenio. Δεν θα εκχωρήσουμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς εσάς με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο:

 • ­Προκειμένου να διασφαλιστεί η πληρωμή μας, ο/οι πάροχος/οι πληρωμών μας θα αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.
 • ­Προκειμένου να παραδώσουμε τα αγαθά στη διεύθυνση κατοικίας σας ή σε ταχυδρομικό πράκτορα και να διαχειριστούμε τυχόν επιστροφές, θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με έναν μεταφορέα.
 • Τα προσωπικά σας στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία κυρίως από εμάς στο Desenio και από εταιρείες εντός του Desenio Group.
 • ­Για τη συλλογή και τη δημοσίευση των αξιολογήσεων στην ιστοσελίδα μας μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τον προμηθευτή που παρέχει την τεχνική λύση για τη συλλογή και δημοσίευση τέτοιων αξιολογήσεων.
 • ­ - Εάν ένας φίλος σας έχει παραπέμψει σε εμάς, θα μοιραστούμε ένα κατατεμαχισμένο (hashed) αναγνωριστικό (αναγνωριστικό κειμένου) της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με έναν προμηθευτή που μας βοήθησε να ενεργοποιήσουμε τις συστάσεις φίλων. Στόχος μας είναι να γνωρίζουμε αν πρέπει να καταβληθεί πληρωμή στον προμηθευτή της υπηρεσίας που συστήνει νέο πελάτη ή όχι. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ο προμηθευτής δεν είναι σε θέση να μετατρέψει το αναγνωριστικό κειμένου για να αποκτήσει πρόσβαση στην πραγματική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • ­Για την εμπορία σχετικών προϊόντων και για να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο συναφή, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με όσους μας παρέχουν υπηρεσίες προώθησης, συμπεριλαμβανομένης της Google και του Facebook.
 • Θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με προμηθευτές πληροφορικής που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας ως εκτελούντες την επεξεργασία για να μας βοηθήσουν με τις υπηρεσίες ΤΠ.
 • Για να εκτυπωθεί και να αποσταλεί η εξατομικευμένη αφίσα σας, πρέπει να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τις πρόσθετες πληροφορίες που θα εκτυπωθούν στην αφίσα, με την εταιρεία εκτύπωσης.

Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες που αφορούν αυτούς με τους οποίους μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΕ/ΕΟΧ;

Η Desenio επεξεργάζεται γενικά τα προσωπικά σας δεδομένα στο εσωτερικό της ΕΕ/του ΕΟΧ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε προμηθευτές από χώρες εκτός ΕΕ/ΕΟΧ. Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων εκτός ΕΕ/ΕΟΧ, η Desenio διασφαλίζει ότι υπάρχει επαρκές επίπεδο προστασίας.

Η Desenio μπορεί να μεταφέρει τα προσωπικά σας δεδομένα στις ΗΠΑ και στον προμηθευτή μας που παρέχει υπηρεσίες για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων καθώς και στους προμηθευτές μας που παρέχουν υπηρεσίες προώθησης των σχετικών προϊόντων και για να γίνει η ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν πιο εξειδικευμένη.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι παρόλο που επιλέγουμε τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών που μπορούμε να βρούμε και διασφαλίζουμε ότι οι προμηθευτές αυτοί έχουν υπογράψει τις σχετικές συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα δεδομένα που διαβιβάζονται στις ΗΠΑ μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία από τις αρχές των ΗΠΑ για σκοπούς ελέγχου και παρακολούθησης χωρίς να υπάρχουν αποτελεσματικά ένδικα μέσα. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις των νέων συμφωνιών μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των σχετικών μελών και θα κάνουμε τις σχετικές ενημερώσεις ανάλογα με τα αποτελέσματα το συντομότερο δυνατόν, κάθε φορά που εφαρμόζονται νέα πρότυπα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ή εάν θέλετε τις πληροφορίες σχετικά με τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, έχετε διάφορα δικαιώματα που σας επιτρέπουν να επηρεάσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Έχετε το δικαίωμα, εν όλω ή εν μέρει, να ανακαλέσετε μια δεδομένη συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η ανάκληση αρχίζει να ισχύει από τη στιγμή της υπαναχώρησής σας.

Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε πάντα το δικαίωμα να αρνηθείτε τα διαφημιστικά έντυπα, όπως π.χ. τα ενημερωτικά δελτία.

Το δικαίωμα εναντίωσης ισχύει γενικά όταν η επεξεργασία βασίζεται σε ισορροπία έννομων συμφερόντων. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει αυτό στους παρακάτω πίνακες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, δεν υφίσταται το δικαίωμα εναντίωσης (π.χ. δεδομένου ότι πρέπει να αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα). Εάν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που μετρούν περισσότερο από τα συμφέροντα και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας ή εάν πρόκειται για τον καθορισμό, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, δεν έχετε ποτέ το δικαίωμα να υποβάλετε ένσταση κατά της επεξεργασίας δεδομένων.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση για το αν επεξεργαζόμαστε ή όχι προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και να αποκτήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να προσθέσετε διορθώσεις στα εσφαλμένα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και να μας ζητήσετε να συμπληρώσουμε τα ελλιπή προσωπικά δεδομένα..


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ («ΔΙΚΑIΩΜΑ ΣΤΗ ΛHΘΗ») ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Υπό ορισμένες συνθήκες, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με άλλο τρόπο ή μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας στην οποία βασίζεται η επεξεργασία και όταν δεν υφίσταται άλλος νομικός λόγος για τη συνέχιση της επεξεργασίας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από την Desenio να περιορίσει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν η ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων αμφισβητείται από εσάς ή η επεξεργασία είναι παράνομη και εναντιώνεστε στη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων και, αντ' αυτής, ζητάτε περιορισμό της χρήσης τους.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΕ ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Έχετε πάντα το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε ιδίως στο κράτος μέλος της ΕΕ/του ΕΟΧ της συνήθους διαμονής σας, του τόπου εργασίας σας ή στον τόπο της εικαζόμενης παραβίασης των εφαρμοστέων νόμων περί προστασίας δεδομένων. Στη Σουηδία, η εποπτική αρχή είναι η σουηδική αρχή προστασίας δεδομένων. Το δικαίωμα αυτό δεν θίγει οποιαδήποτε άλλη διοικητική ή δικαστική προσφυγή.

ΔΙΚΑIΩΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΗΤOΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε για εσάς σε άλλη εταιρεία (φορητότητα δεδομένων). Το δικαίωμα αυτό ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει σε δομημένο κοινώς χρησιμοποιούμενο, αναγνώσιμο από μηχανήματα και διαλειτουργικό μορφότυπο εάν:

 • ­Η επεξεργασία βασίζεται σε συγκατάθεση ή σε σύμβαση και
 • ­Η επεξεργασία πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Κατά την άσκηση του δικαιώματός σας στη φορητότητα των δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να διαβιβάσετε προσωπικά δεδομένα απευθείας από τη Desenio σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό.

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στόχος μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς όσον αφορά τους τρόπους και τους λόγους για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Στον πίνακα μπορείτε να διαβάσετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα εξής: τους λόγους για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα (σκοποί της επεξεργασίας), ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε, τη νομική μας βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τη διάρκεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων για κάθε σκοπό.

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε μαζί μας.


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να αποθηκεύσουμε οποιαδήποτε εικόνα σε τοίχο που έχετε δημιουργήσει και να λάβουμε σχόλια από εσάς, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν δεν μας χορηγήσετε προσωπικά δεδομένα για τους σκοπούς αυτούς, δεν θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την υπηρεσία ή να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Για πόσο χρονικό διάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό;

Για να αποθηκεύσετε το εγκαταλελειμμένο καλάθι σας και για να σας υπενθυμίσουμε το προϊόν που έχετε αφήσει στο καλάθι, εάν έχετε ξεκινήσει μια αγορά εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πληροφορίες σχετικά με το καλάθι σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισαγάγατε κατά την έναρξη της αγοράς σας.

Το έννομο συμφέρον μας να σας διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο να αγοράσετε το προϊόν για το οποίο έχετε δείξει ενδιαφέρον τοποθετώντας το στο καλάθι.

Από τη στιγμή που τοποθετείτε το προϊόν στο καλάθι μέχρι να κάνετε μια αγορά, ωστόσο, δεν πρέπει να περάσουν πάνω από πέντε (5) ημέρες.

Για να αποθηκευτεί ο τοίχος εικόνων και να λάβουμε σχόλια από εσάς σχετικά με το εργαλείο τοίχου εικόνων.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα που επιλέγετε για να αποθηκεύσετε τον τοίχο εικόνων και τα cookies σας.

Επεξεργαζόμαστε επίσης οποιεσδήποτε πληροφορίες μας δίνετε όταν γράφετε σχόλια.

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασής μας (για την παροχή της υπηρεσίας τοίχου εικόνων).

Για ένα (1) έτος από τη στιγμή που έχετε δημιουργήσει τον τοίχο εικόνων σας.

Για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που μας θέτετε.

Το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, οι φωτογραφίες που μας στέλνετε και άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε.

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης.

Για τρία (3) χρόνια ή για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από το νόμο.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ Κ.ΛΠ.

Για την περάτωση της παραγγελίας, για παράδειγμα για να μπορέσουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Πρέπει επίσης να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με νομικές ή άλλες απαιτήσεις, όπως με την απαίτηση του λογιστικού δίκαιου για την αποθήκευση δεδομένων και τη νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών. Εάν δεν εισάγετε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς αυτούς, δεν θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την αγορά σας.

Λάβετε υπόψη ότι και ο/οι πάροχος/οι πληρωμών μας επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα προκειμένου να διαχειριστούν την πληρωμή της παραγγελίας σας. Ο/οι πάροχος/οι πληρωμών μας είναι ανεξάρτητα υπεύθυνοι για την εν λόγω επεξεργασία. Ο/οι πάροχος/οι πληρωμών σας επιτρέπουν επίσης να επιλέξετε έναν ευκολότερο τρόπο για να πραγματοποιήσετε μια αγορά συμπληρώνοντας αυτόματα τα προσωπικά σας δεδομένα ή έχοντας τη δυνατότητα να θυμάται η συσκευή σας τα δεδομένα.

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Για πόσο χρονικό διάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό;

Για να γίνει η διαχείριση των αγορών σας, π.χ. να γνωρίζετε με ποιον συνάπτουμε συμφωνίες, να επιβεβαιωθούν οι αγορές σας, να γίνει η παράδοση των αγορών σας και να σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με την παράδοσή και για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία σας.

Το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η διεύθυνση παράδοσης, τα στοιχεία παραγγελίας και ο επιλεγμένος τρόπος πληρωμής και η διεύθυνση IP.

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης.

Δώδεκα (12) μήνες μετά την παραγγελία.

Εάν εσείς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμά υπαναχώρησης ή αλλαγής του προϊόντος και εμείς για να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τους νόμους περί προστασίας των καταναλωτών.

Το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ταχυδρομική διεύθυνση και τις πληροφορίες σχετικά με την αγορά σας, για παράδειγμα τον τρόπο πληρωμής σας.

Αποθηκεύουμε επίσης τις πληροφορίες που έχετε κοινοποιήσει όταν χρησιμοποιείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης ή κατά την αλλαγή του προϊόντος σας.

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασής, για να μπορέσουμε να τηρήσουμε την πολιτική επιστροφής μας και για να συμμορφωθούμε με τους σχετικούς νόμους προστασίας των καταναλωτών.

Από τη στιγμή που πραγματοποιείτε την αγορά σας και για δώδεκα (12) μήνες στη συνέχεια, προκειμένου να συμμορφωθούμε με τους νόμους περί προστασίας των καταναλωτών.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να λάβουμε απόφαση σχετικά με την ακύρωση της παραγγελίας ή την αλλαγή του προϊόντος και την ολοκλήρωση ενδεχόμενης επιστροφής χρημάτων ή την αποστολή νέου προϊόντος.

Για να διαχειριστούμε τυχόν παράπονα ή/και να επιλύσουμε νομικές διαφορές.

Το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τα στοιχεία που έχετε δηλώσει, τα οποία είναι σημαντικά στο πλαίσιο της διεκπεραίωσης παραπόνων ή/και της νομικής διαφοράς.

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη προκειμένου να υπάρξει συμμόρφωση με τους σχετικούς νόμους για την προστασία των καταναλωτών και το έννομο συμφέρον μας για τη διεκπεραίωση παραπόνων ή/και για την υπεράσπισή μας έναντι νομικών αξιώσεων.

Από τη στιγμή που τα παράπονα ή/και η νομική διαφορά πέφτουν στην αντίληψή μας και για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εάν απορριφθούν οι απαιτήσεις σας, αποθηκεύουμε πάντα τις πληροφορίες για δώδεκα (12) μήνες σε περίπτωση που επιλέξετε να εξεταστεί η νομική διαφορά από την αρμόδια υπηρεσία.

Προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις, π.χ. το λογιστικό δίκαιο και τη νομοθεσία περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Πληροφορίες στο τιμολόγιό σας, όπως το ιστορικό αγορών, το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για να συμμορφωθούμε με τη σχετική νομοθεσία.

Από τη στιγμή που πραγματοποιείτε την αγορά σας και για επτά (7) έως οκτώ (8) χρόνια σύμφωνα με το λογιστικό δίκαιο της Σουηδίας και για πέντε έως δέκα (5-10) χρόνια σύμφωνα με τη νομοθεσία περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Εάν ένας φίλος σας έχει συστήσει σε εμάς, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να πληρώσουμε τον προμηθευτή παροχής λύσης για σύσταση φίλων.

Ένα κατακερματισμένο αναγνωριστικό (αναγνωριστικό κειμένου) της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Το έννομο συμφέρον μας είναι να διασφαλίσουμε ότι πληρώνουμε τον προμηθευτή μας μόνο για τις αγορές από νέους πελάτες που μας έχουν συστήσει.

Δεν διατηρούμε ποτέ τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το σκοπό αυτό.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Για πόσο χρονικό διάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό;

Για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας αξιολογήσεις μετά την αγορά.

Το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το αναγνωριστικό της παραγγελίας σας.

Έννομο συμφέρον μας είναι να επικοινωνήσουμε μαζί σας με αίτημα να αξιολογήσετε ή να ελέγξετε την εμπειρία πελάτη μαζί μας για να κάνουμε την εμπειρία καλύτερη τόσο για εσάς όσο και για άλλους πελάτες.

Μέχρι να σας στείλουμε το αίτημά μας.

Integration of the Trusted Shops Trustbadge 

We have integrated the Trusted Shops Trustbadge on this website in order to display our Trusted Shops Trustmark and offer the Trusted Shops products to customers after placing an order.

This serves the protection of our legitimate interests in the optimal marketing of our offer according to art. 6 (1) 1 lit f GDPR that are overriding in the process of balancing of interests. The Trustbadge and the advertised trust badge services are offered by Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Cologne, Germany.

With every use of the Trustbadge, the web server automatically saves a so-called server log file which contains e.g. your IP address, the date and time of the request, the volume of data transferred and the requesting provider (access data), and documents the request. Those access data are not analysed and are automatically overwritten no later than seven days after the end of your website visit.

Other personal data are transferred to Trusted Shops only if you decide to use or have already registered to use Trusted Shops products after placing an order. In such a case, the contract concluded between you and Trusted Shops applies.


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΕΛΑΤΗt

Για τη διαχείριση του λογαριασμού πελάτη επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για την εκτέλεση της σύμβασής που έχουμε συνάψει με εσάς. Εάν δεν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα για το σκοπό αυτό, δεν θα είμαστε σε θέση να σας χορηγήσουμε λογαριασμό πελάτη.

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Για πόσο χρονικό διάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό;

Για τη διαχείριση του λογαριασμού πελάτη που έχετε δημιουργήσει. Αυτό περιλαμβάνει την αποστολή ενημερωμένων πληροφοριών σχετικά με τον λογαριασμό σας και την πολιτική απορρήτου μας. Περιλαμβάνει επίσης επεξεργασία για τη λήψη μέτρων ασφαλείας σχετικά με το λογαριασμό σας.

Το όνομά σας, τον προσωπικό σας αναγνωριστικό αριθμό, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τα cookies και τη διεύθυνση IP, το όνομα χρήστη, το όνομα χρήστη και την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία θέλετε να παραδοθούν τα προϊόντα σας.

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασής μας για να ανοίξουμε ένα λογαριασμό, όταν έχετε επιλέξει να έχετε έναν λογαριασμό. Η επεξεργασία για την αποστολή ενημερώσεων της πολιτικής απορρήτου είναι απαραίτητη προκειμένου να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τη στιγμή που πραγματοποιείτε μια αγορά και για δύο (2) χρόνια από την τελευταία σύνδεσή σας ή μέχρι να μας ζητήσετε να καταργήσουμε το λογαριασμό σας.


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΝΕΑ, ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε;

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Για πόσο χρονικό διάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τον συγκεκριμένο σκοπό;

Για να αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία και σχετικές προσφορές κατόπιν αιτήματός σας και υλικό εμπορικής προώθησης σε αυτούς που έχουν πραγματοποιήσει αγορές.

Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ιστορικό των αγορών σας.

Όταν επιλέγετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση τη συγκατάθεσή σας.
Όταν έχετε πραγματοποιήσει αγορές, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το έννομο συμφέρον μας για την αποστολή υλικού άμεσης εμπορικής προώθησης. Το κάνουμε αυτό μόνο εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορές στον ιστότοπό μας και δεν έχετε εναντιωθεί στην παραλαβή υλικού προώθησης.

Εάν έχετε επιλέξει να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και σχετικές προσφορές, θα σας τα στέλνουμε μέχρι να ακυρώσετε την εγγραφή σας από το ενημερωτικό δελτίο μας.
Εάν αποστέλλουμε ενημερωτικά δελτία με βάση το έννομο συμφέρον μας, θα συνεχίσουμε την προώθησή τους για δύο (2) χρόνια μετά την τελευταία αγορά σας, εκτός εάν εναντιωθείτε νωρίτερα στην παραλαβή υλικού προώθησης.

Προκειμένου να γίνει στοχευμένη προώθηση προς εσάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστότοπους τρίτων.

 

Τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα cookies και τη διεύθυνση IP.

Έννομο συμφέρον μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άμεση εμπορική προώθηση και να προσαρμόσουμε την εμπορική προώθηση στο προφίλ σας. Το κάνουμε αυτό μόνο εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορές και δεν έχετε εναντιωθεί στην παραλαβή υλικού προώθησης.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τη στιγμή της πραγματοποίησης της αγοράς σας και για δύο (2) έτη, εκτός εάν εναντιωθείτε στην εμπορική προώθηση νωρίτερα

Για τη δημοσίευση αξιολογήσεων που έχετε επιλέξει να γράψετε, προκειμένου να καταστεί η εμπειρία πελάτη διαφανής στους επισκέπτες του ιστότοπού μας και να προωθηθεί το εμπορικό σήμα μας σε πιθανούς πελάτες.

Το όνομά σας και τις πληροφορίες που έχετε αφήσει στην αξιολόγησή σας.

Το έννομο συμφέρον μας είναι να δημοσιεύσουμε την κριτική που έχετε γράψει και μοιραστεί σε μια πλατφόρμα αξιολογήσεων.

Μέχρι να αφαιρέσετε την αξιολόγηση από την πλατφόρμα αξιολογήσεων.

Προκειμένου να προωθήσουμε τα προϊόντα μας στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες/βίντεό σας για το προϊόν που έχετε μοιραστεί στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχετε επισημάνει με την ετικέτα #desenio.

Η εικόνα/βίντεο που έχετε κοινοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το όνομα χρήστη και το κείμενό σας. Όλα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες σχετικά με εσάς.

Το έννομο συμφέρον μας είναι να δημοσιεύσουμε την εικόνα/το βίντεο που έχετε επισημάνει με την ετικέτα #desenio.

Μέχρι να δηλώσετε ότι δεν θέλετε πλέον να εμφανίζεται η εικόνα/το βίντεο στην ιστοσελίδα μας.

COOKIES

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας για τα cookies μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ

Για ορισμένους σκοπούς, η Desenio επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενη στο έννομο συμφέρον μας, αυτό αποτελεί τη νομική βάση για την επεξεργασία. Κατά την αξιολόγηση της νομικής βάσης βασιζόμαστε σε ένα κριτήριο στάθμισης συμφερόντων, μέσω του οποίου διαπιστώνεται ότι το έννομο συμφέρον μας για την επεξεργασία υπερτερεί του συμφέροντός και του θεμελιώδους δικαιώματός σας να μην υποβάλλονται σε επεξεργασία τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχουμε ορίσει ποιο είναι το έννομο συμφέρον μας στους παραπάνω πίνακες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το κριτήριο στάθμισης συμφερόντων. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι αυτά που αναφέρονται στην αρχή αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου εγκρίθηκε από τη Desenio στις 24 Μαΐου 2020. 17-02-2022.

×
Προσθήκη στο
ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΓΕΘΩΝ
|
Comparison model

175 cm 5'9" Ύψος

100 x 150 cm39 ½ x 59 in 100w x 150h cm | 39 1/2 x 59 in
70 x 100 cm27 ½ x 39 ¼ in 70w x 100h cm | 27 1/2 x 39 1/4 in
50 x 70 cm19 ¾ x 27 ½ in 50w x 70h cm | 19 3/4 x 27 1/2 in
50 x 50 cm19 ¾ x 19 ¾ in 50w x 50h cm | 19 3/4 x 19 3/4 in
40 x 50 cm15 ¾ x 19 ⅝ in 40w x 50h cm | 15 3/4 x 19 5/8 in
30 x 40 cm11 ¾ x 15 ¾ in 30w x 40h cm | 11 3/4 x 15 3/4 in
21 x 30 cm8 ¼ x 11 ¾ in 21w x 30h cm | 8 1/4 x 11 3/4 in
13 x 18 cm5 x 7 in 13w x 18h cm | 5 x 7 in
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ
Από που μας επισκέπτεστε;
ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Άδειο poster

Δεν έχετε συμπεριλάβει κάποια εξατομίκευση. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να προσθέσετε το προϊόν χωρίς κάποιο εξατομικευμένο περιεχόμενο;

Όχι, πήγαινε πίσω
Προσθήκη στο
παρόλα αυτά
ItemWatch για το προϊόν
Θέλω να ενημερωθώ όταν είναι διαθέσιμο
Κάρτα Δώρου
Έχετε τώρα ενεργοποιήσει την κάρτα δώρου σας. Η αξία θα αφαιρεθεί κατά το στάδιο της πληρωμής.
Συνεχίστε τις αγορές
Αφαίρεση κάρτας δώρου
Ιχνηλάτηση

Ένα ή περισσότερα από τα επιλεγμένα προϊόντα είναι προσωρινά μη διαθέσιμα και δεν είναι δυνατόν να προστεθούν στο καλάθι σας. Τα ακόλουθα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα.

Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να εντοπίσετε

Ιχνηλάτηση όλων
Συνεχίστε τις αγορές
Πληρωμή

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται αποστολές σε αυτήν τη διεύθυνση. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά με διαφορετική διεύθυνση και ταχυδρομικό κώδικα.

Πίσω στην πληρωμή
Ο εκπτωτικός κωδικός έχει ενεργοποιηθεί

Ο εκπτωτικός κωδικός θα ενεργοποιηθεί αυτόματα κατά την πληρωμή, ισχύει έως CET.
*Δεν ισχύει για τα εξατομικευμένα poster και για τις κορνίζες.

Συνεχίστε τις αγορές
Cookies και παρόμοιες τεχνικές
Το Desenio AB χρησιμοποιεί cookies και άλλες παρόμοιες τεχνικές, έτσι ώστε να βελτιώσει την εμπειρία σας ως χρήστη και για σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω. Μπορείτε να επιλέξετε να αποδεχτείτε όλα τα cookies ή να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για το ποια cookies αποδέχεστε και ποια όχι.
Αποδοχή
Αυστηρώς Απαιτούμενα Cookies
Τα Αυστηρώς Απαιτούμενα Cookies ενεργοποιούν σημαντικές λειτουργίες και είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση της βασικής λειτουργικότητας και ασφάλειας του ιστότοπου. Επομένως, αυτά τα cookies δε μπορούν να απενεργοποιηθούν. Λειτουργούν μεταξύ άλλων πραγμάτων, όπως στην πλοηγήση στη σελίδα, στα βήματα για την αγοραστική διαδικασία και κατά τη σύνδεση στο λογαριασμό σας.
Ανάλυση και στατιστικά στοιχεία
Αυτά τα cookies παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας και παρέχουν τη δυνατότητα βελτιώσεων σχετικά με τη διεπαφή χρήστη, την εξυπηρέτηση πελατών κ.α.
Εξατομίκευση
Τα εξατομικευμένα cookies χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας στον ιστότοπό μας σύμφωνα με το ιστορικό αγορών σας, το ιστορικό περιήγησής σας και άλλες γενικές προτιμήσεις. Αυτή η εξατομίκευση σας προσφέρει πιο σχετικές προσφορές και βελτιωμένη εμπειρία.
Μάρκετινγκ
Τα cookies για το μάρκετινγκ χρησιμοποιούνται για διαφήμιση, μαζί με τους συνεργάτες των διαφημίσεών μας. Τα χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να σας παρέχουμε σχετικές προσφορές και επικοινωνία, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
Αποθήκευση και κλείσιμο

Το poster προστέθηκε στην πληρωμή

Προσθήκη Κορνίζας |

Χωρίς
Κορνίζα

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΝΙΖΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑΣ ΣΤΟ
Επιλέξτε τοποθεσία

Επιλέξτε μία συγκεκριμένη τοποθεσία, πληκτρολογώντας μία διεύθυνση ή μετακινώντας τον κόκκινο κέρσορα στο χάρτη. Μόλις επιλέξετε τοποθεσία κάντε κλικ στο «Επιλογή αυτών των συντεταγμένων» για επιβεβαίωση και συνέχεια.

Επιλέξτε αυτές τις συντεταγμένες
×