Skip to main content.

Τα προϊόντα μας

Διατηρούμε υψηλά πρότυπα κατά την παραγωγή των poster μας. Δίνουμε σημασία στη δεξιοτεχνία πίσω από τα προϊόντα μας και μαζί με τους προμηθευτές μας προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής τους. Είμαστε επίσης περήφανοι που είμαστε πιστοποιημένη με FSC® εταιρεία, που σημαίνει ότι τα δέντρα που χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγή τόσο των poster όσο και των κορνιζών μας συλλέχθηκαν με υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο.

POSTER

Το χαρτί μας

Όλα τα poster μας εκτυπώνονται σε premium χαρτί 200g / m2 µη επιχρισµένο. Έχει ματ επιφάνεια χωρίς λάμψη, δίνοντάς του μια εξαιρετική αίσθηση. Το χαρτί μας είναι επίσης ανθεκτικό στο χρόνο. Το χαρτί παράγεται στη Σουηδία και το χαρτοποιείο, ο χαρτοπολτός που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του χαρτιού και το ίδιο το χαρτί είναι όλα πιστοποιημένα από το Forest Stewardship Council®. Αυτό εγγυάται ότι τα δέντρα που χρησιμοποιήθηκαν συλλέχθηκαν σύμφωνα με όλους τους νόμους και κανονισμούς, καθώς και τα αυστηρά κριτήρια του Οργανισμού FSC για την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Θα δείτε ότι όλα τα poster μας φέρουν το σύμβολο FSC Mix στον ιστότοπό μας, διασφαλίζοντας ότι τουλάχιστον το 70% του ξύλου που χρησιμοποιείται στην παραγωγή τους είναι από πιστοποιημένα από το FSC δάση.

Εκτύπωση

Όλα τα poster μας εκτυπώνονται στη Σουηδία, με εξαίρεση μερικά Handpicked σχέδια. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά τυπογραφεία για να επιτύχουμε την καλύτερη ποιότητα για κάθε σχέδιο, ανάλογα με το αν πρόκειται για poster φωτογραφίας, γραφικών σχεδίων ή με φύλλο χρυσού. Τα τυπογραφεία μας χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους μελανιού σύμφωνα με την τεχνική εκτύπωσης που απαιτείται, αλλά επιλέγονται πάντοτε σύμφωνα με όλους τους σχετικούς κανονισμούς της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένου αλλά όχι μόνο του REACH). Επιπλέον, το μελάνι είναι 100% vegan.

Ανακύκλωση

Υπάρχουν πολύ λίγα απόβλητα στην παραγωγή των poster μας, με το υπολειπόμενο χαρτί να ανακυκλώνεται για τη δημιουργία εφημερίδων στα τυπογραφεία και το χαρτοποιείο. Ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα τους πελάτες μας να επαναχρησιμοποιήσουν τα poster μας ή διαφορετικά να τα ανακυκλώσουν. Το χαρτί μας μπορεί να ανακυκλωθεί έως και επτά φορές.

ΚΑΜΒΑΣ

Οι εκτυπώσεις μας σε καμβά παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στην Ευρώπη και είναι διαθέσιμες σε ποικίλα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των 30x40, 50x70, 70x100, και 100x140 cm. Ο ίδιος ο καμβάς είναι φτιαγμένος από ανώτερης ποιότητας ματ ύφασμα καμβά, το οποίο αποτελείται από 35% βαμβάκι και 65% πολυεστέρα, σε ύφανση 2x1. Αποκλίνοντας από τους τυπικούς καμβάδες, αυτό το υλικό εξασφαλίζει μια υψηλής ποιότητας βάση για τη μέθοδο εκτύπωσης giclée που χρησιμοποιούμε.

Με προεξοχή 3.2 cm αντί για το στάνταρ 1.9 cm, οι καμβάδες μας προσφέρουν πρόσθετη ανθεκτικότητα και σταθερότητα. Η επιλογή χωρίς κορνίζα διαθέτει έναν καμβά που έχει τεντωθεί πάνω σε ράβδους πεύκου, φτιαγμένες από 100% ανακυκλώσιμο μασίφ ξύλο, εγγυώμενος έτσι αξεπέραστη ανθεκτικότητα. Αν προτιμάτε τον καμβά με κορνίζα, μπορείτε να επιλέξετε είτε μια κορνίζα δρυός, η βάση της οποίας είναι φτιαγμένη από ξύλο obeche με πραγματικό καπλαμά δρυός, είτε μια μαύρη κορνίζα από βαμμένο ξύλο πεύκου. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο καμβάς σας θα φτάσει πλήρως συναρμολογημένος και έτοιμος να κρεμαστεί.

ΚΟΡΝΙΖΕΣ

Προσφέρουμε κομψές ξύλινες και μεταλλικές κορνίζες που ταιριάζουν σε όλα τα στιλ διακόσμησης και έχουμε τα πάντα, από μικρότερες κορνίζες που είναι υπέροχες για φωτογραφίες, έως μεγάλες κορνίζες που θα αποτελέσουν το επίκεντρο στους τοίχους σας. Οικορνίζες μας είναι χειροποίητες από έμπειρους τεχνίτες με μακρά εμπειρία στην παραγωγή κορνιζών, με έδρα την Ευρώπη και την Ασία. Οι προμηθευτές των κορνιζών μας έχουν επιλεγεί προσεκτικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κώδικα Δεοντολογίας μας για την κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη. Όλες οι ξύλινες και μεταλλικές κορνίζες μας είναι πιστοποιημένες με FSC® και φέρουν το σύμβολο FSC Mix στον ιστότοπό μας, διασφαλίζοντας ότι τουλάχιστον το 70% του ξύλου που χρησιμοποιείται στην παραγωγή τους προέρχεται από δάση πιστοποιημένα από το FSC. Οι κορνίζες μας διατίθενται σε οκτώ διαφορετικά μεγέθη: 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm, 70x100 και 100x150 cm. Όλα έρχονται με διαφανές ακρυλικό πλεξιγκλάς, το οποίο είναι ελαφρύ και άθραυστο. Όλα ανοίγουν στο πίσω μέρος για εύκολη εισαγωγή, με περιστρεφόμενα κλιπ. Για τα μικρότερα μεταλλικά πλαίσια έως 30x40 χρησιμοποιούνται μικροί μεταλλικοί πείροι.

Our frames are handcrafted by skillful craftsmen with long experience in frame production based in Europe and Asia. Our frame suppliers have been carefully selected in respect of our Code of Conduct’s requirements on social and environmental responsibility.

All our wood and metal frames are FSC® certified and labelled with the FSC Mix symbol on our site, guaranteeing that at least 70% of the wood used in their production is from FSC certified forests.

Our frames come in eight different sizes: 13x18 cm, 21x30 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm, 70x100 and 100x150 cm. All come with transparent acrylic plexiglass, which is lightweight and shatterproof. They all open at the back for easy insertion using turning clips, without the need for sharp metal pins. Smaller metal frames up to 30x40 use small metal pins.

Ξύλινες Κορνίζες

Οι ξύλινες κορνίζες μας είναι κατασκευασμένες από μασίφ και έρχονται με μαύρο, λευκό, δρύινο, σκούρο και ανοιχτόχρωμο ξύλο. Οι δρύινες κορνίζες μας είναι κατασκευασμένες από ακατέργαστη βελανιδιά, ενώ οι κορνίζες με σκούρο ξύλο, οι μαύρες και άσπρες είναι από συμπαγές κίτρινο ξύλο λεύκας, το οποίο στη συνέχεια βάφεται. Οι ελαφριές ξύλινες κορνίζες μας είναι κατασκευασμένες από σκληρό σφένδαμο, ο οποίος δέχεται μία διαφανή επίστρωση για φυσικό φινίρισμα. Οι μεγαλύτερες ξύλινες κορνίζες μας, σε μεγέθη 50x70, 70x100 και 100x150 cm, είναι εξοπλισμένες με προ-διάτρητες οπές στο πίσω μέρος τους, στις οποίες ασφαλίζονται τα περιστρεφόμενα κλιπ.

Μεταλλικές Κορνίζες

Οι μεταλλικές κορνίζες μας διατίθενται σε μαύρο, χρυσό, ασημί και χάλκινο. Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και έχουν λεπτό προφίλ για μία κομψή εμφάνιση. Οι κορνίζες σε χρυσό, ασημί και χάλκινο έχουν γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ το μαύρο μέταλλο έχει ματ φινίρισμα.

Ανακύκλωση

Ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα τους πελάτες μας να επαναχρησιμοποιήσουν τις κορνίζες μας ή να ανακυκλώσουν ό, τι δε μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Οι ξύλινες κορνίζες μας - συμπεριλαμβανομένου του MDF στο πίσω μέρος - μπορούν να ανακυκλωθούν, και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία βιοκαυσίμων, μια εναλλακτική λύση για τα ορυκτά καύσιμα. Οι μεταλλικές κορνίζες μας μπορούν να ανακυκλωθούν σε νέα προϊόντα αλουμινίου, για τη χρήση 95% λιγότερης ενέργειας από το καθαρό αλουμίνιο. Το πλεξιγκλάς ταξινομείται ως καύσιμο απόβλητο και επαναχρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας.

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια μας είναι ιδανικά όταν θέλετε να δημιουργήσετε μια απαλή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Διατίθενται σε διαστάσεις 40x40, 50x50 και 60x60 εκατοστά, αυτές οι θήκες για μαξιλάρια μπορούν να αγοραστούν με ή χωρίς γέμιση. Κατασκευασμένες από πολυεστέρα με υφή παρόμοια με εκείνη του λινού, αυτές οι θήκες εγγυώνται ανθεκτικότητα και άνεση. Το πρακτικό φερμουάρ στο κάτω μέρος σας επιτρέπει να αντικαθιστάτε εύκολα τις θήκες κάθε φορά που θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Για τη φροντίδα των θηκών των μαξιλαριών σας, απλά σκουπίζετε τους μικρούς λεκέδες με ένα υγρό πανί. Για πιο βαθύ καθαρισμό, πλύνετε τις θήκες με κρύο νερό στο πλυντήριο ή στο χέρι.

ΔΙΣΚΟΙ

Φτιαγμένοι από καπλαμάς οξυάς, αυτοί οι δίσκοι αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και κομψού σκανδιναβικού σχεδίου. Φροντίστε τους δίσκους σας πλένοντάς τους είτε στο χέρι είτε χρησιμοποιώντας πρόγραμμα πλύσης για ευαίσθητα ρούχα στο πλυντήριο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συχνές πλύσεις με απορρυπαντικό πιάτων μπορούν να προκαλέσουν ορατή φθορά στην επιφάνεια. Οι δίσκοι μας είναι πιστοποιημένοι από το FSC® και παράγονται με περηφάνια στο Nybro στη νοτιοανατολική Σουηδία, χρησιμοποιώντας υλικά που προέρχονται από την Ευρώπη.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Προσφέρουμε μια σειρά από αξεσουάρ για τις τελευταίες πινελιές στα poster σας - από πασπαρτού, διαφορετικές επιλογές στον τρόπο κρεμάσματος, όπως κλιπ , κρεμαστές κορνίζες και ταινίες washi, έως ραφάκια για κορνίζες. Όλα τα πασπαρτού, οι κρεμαστές κορνίζες και τα ράφια κορνίζας είναι πιστοποιημένα με FSC® και φέρουν το σύμβολο FSC Mix στον ιστότοπό μας, το οποίο αποτελεί εγγύηση ότι τουλάχιστον το 70% του ξύλου που χρησιμοποιείται στην παραγωγή τους είναι από δάση με πιστοποίηση από το FSC.

Πασπαρτού

Τα υψηλής ποιότητας πασπαρτού, σάς επιτρέπουν να πλαισιώσετε και να αναδείξετε το σχέδιο ενός poster και να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά. Τα πασπαρτού μας, τα οποία παράγονται στη Σουηδία, χωρούν σε κορνίζες μεγέθους 21x30 cm, 30x40 cm, 50x70 cm και 70x100 cm. Έρχονται σε μαύρο και άσπρο και το χρώμα είναι παντού ομοιόμορφο, με το μαύρο να έχει μαύρη βάση και το λευκό, λευκή. Το λευκό πασπαρτού έρχεται στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το χαρτί των poster μας. Τα πασπαρτού μας δεν περιέχουν οξέα.

Κρεμαστές κορνίζες

Οι κρεμαστές κορνίζες μας είναι ένας κομψός τρόπος παρουσίασης της τέχνης σας και αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη στο gallery wall. Διατίθενται σε διαφορετικά μήκη για να ταιριάζουν σε ολόκληρη τη γκάμα των μεγεθών των poster μας και διατίθενται σε τρία χρώματα: ένα από μη επεξαργασμένο δρύινο μασίφ και δύο φτιαγμένα από ξύλο πεύκου, βαμμένα σε μαύρο ή άσπρο. Έρχονται με χάλκινα βιδωτά γαντζάκια και δερμάτινες (faux) ταινίες για το κρέμασμα σε δρύινο, λευκό ή μαύρο, αντίστοιχα. Οι μαγνήτες και στις δύο πλευρές κρατούν το poster στη θέση του χωρίς να τo καταστρέφουν.

Ράφια κορνίζας

Τα ράφια μας προσφέρουν ένα απλό και κομψό τρόπο παρουσίασης των poster σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να αλλάζετε τακτικά τα poster σας! Έρχονται σε μαύρο, λευκό και δρύινο μασίφ και έχουν πλάτος 70 cm και βάθος 9,5 cm. Έρχονται με βίδες για την τοποθέτηση στον τοίχο. Τοποθετήστε τα δίπλα-δίπλα για να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο ράφι.